Vabljeni v naš svet lepote, zdrave kože in dobrega počutja 

Naredite nekaj zase in obiščite salon Estetika Lamaya, kjer vas v prijetnem okolju razvajamo s strokovnim znanjem, izkušnjami in prijaznim osebjem.

 

La Maya z vami že od leta 2012 – kar nekaj izkušenj se je v teh letih nabralo ter veliko zadovoljnih strank, ki se vračajo, kar nam daje še več energije, sreče in zadovoljstva ob delu. Hvala Vam. 

Letos smo praznovali že 11 leto obratovanja. In jo okronali z otvoritvijo še ene enote v Mariboru ESTETIKA LAMAYA v mesecu aprilu 2023.

 

S pomočjo najsodobneje opremljenih prostorov in z uporabo vrhunskih kozmetičnih aparatov vam zagotavljamo, da bodo naše storitve opravljene strokovno in kvalitetno

Nudimo širok spekter storitev, ki bodo izvedene v mirnem in prijetnem okolju. Pri nas se boste zagotovo počutili dobro in se z zadovoljstvom vračali.

V Estetiki Lamaya imamo strokovno šolan tim,  ki daje prednost kvaliteti in strokovnosti.

Še nekaj o Maji Nosan – ustanoviteljici, lastnici Lamaye

Življenska zgodba La Maye se je pričela v očeh majhne deklice, ki jo je veselila kozmetika in tudi danes se ta strast samo veča in veča…

Maja Nosan ustanoviteljica kozmetičnega salona La Maya.

Že od nekdaj mi je bila pri srcu kozmetika ter skrb za urejen videz. Že kot majhna punčka sem sanjala o tem poklicu. Tako, da sem sprejela odločitev, ki ni bila težka da se vpišem v Srednjo zdravstveno šolo za poklic Kozmetičnega tehnika. Celotno šolanje sem z veseljem opravljala z vso zavzetostjo ter željo postati kozmetičarka. Ob šolanju sem  delala v kozmetičnem salonu in si pridobivala izkušnje.

Po končanem šolanju sem želela še pridobiti več znanja in strokovnosti  in se vpisala na Fakulteto za zdravstvene vede. Leta 2013 sem tudi uspešno diplomirala in pridobila še naziv dipl. medicinska sestra. Ampak ker je moja prva in edina želja bila postati in delati kot kozmetičarka sem leta 2012 tudi odprla svoj salon La Maya. 

V teh letih se je veliko spremenilo, svojo paleto storitev širimo in dopolnjujemo z novostmi in tehnologijami, ki nam prinašajo še boljše rezultate in zadovoljne stranke. 

Za mano je 16 let izkušenj z nego kože in oblikovanjem telesa in veselim se vsega kar je pred nami.

Ekipo sestavljamo kozmetičarke z veliko izkušnjami, ki se s svojimi znanji odlično dopolnjujemo.

 

Hvala Vam drage stranke, za zaupanje!

Maja
KOZMETIČARKA IN DIPL.MED.SESTRA

Vodja salona

Katja
Kozmetičarka

Kaja
Kozmetičarka