EMSlim – oblikuje telo in učvrsti mišice

Tehnolgija za oblikovanje telesa, dvig zadnjice in učvrstitev mišič in odstrani odvečno maščobo v telesu.  Je neboleča, učinek je viden takoj, rezultati pa so dolgotrajni.

V kolikor razmišljate, da je pred vami poletje, vi pa imate nekaj odvečnih maščobnih blazinic, ki bi se jih radi v kratkem času znebili na varen način je EMS idealna rešitev za vas.

EMSlim je tehnologija, ki temelji na visokoenergijskem elektromagnetnem valovanja. Odlično vpliva na oblikovanje in krepitev mišic.

 

V našem salonu imamo strokovno usposobljeno osebje, katero ve kaj dela in s svojimi dolgoletnimi izkušnjami pripomorejo k vašem 100 % zadovoljstvu.  Ponujamo vam brezplačne preglede in posvete v našem salonu. Pred terapijo vas seznanimo z vsemi informacijami, ki so pomembni za vas. Vsako stranko obravnavamo individualno in se posvetimo problemu vsake stranke, saj bomo le tako lahko resnično dosegali in presegali skupne cilje, ki si jih zastavimo pred terapijo.

Si želite spremembe?

Kako magnetno polje sproži mišico?

Hitre spremembe jakosti magnetnega polja ustvarijo električni tok v nevronu. Temu pojavu pravimo elektromagnetna indukcija. Ko tok doseže določeno vrednost, nastane imenovani potencial nevrona. Nevronska celica se depolarizira, kar povzroči krčenje mišic.

Tehnologija in moč električnih impulzov omogoča aktivacijo 20.000 submaksmalnih dražljajev v le 20 minutah tretmaja. Z zavestnim aktiviranjem mišic med vadbo EMS razvijamo mišično silo, ki je tako močna kot da naredimo 20.000 ponovitev ali kot če bi telovadili 5,5 ure. Tako intenzivnega delovanja mišic se ne da doseči z običajno vadbo.

Študije dokazujejo, da pri vadbi z HIEMT dosežemo 16% in 19% izgubo podkožne maščobe. Vemo, da pri hujšanju in izgubi celulita obstaja kar nekaj zank. Vadba z EMS pomaga telesu ohranjati mišično maso in posledično preprečiti nastanek povešane kože.

 

 

Vabimo vas na brezplačen posvet in pregled, kjer vam individualno svetujemo kaj bi bilo za vas najboljše, s katerimi tehnologijami bi dosegli najhitreje in najučinkovitejše vaše in naše cilje.  

Za naročilo nas lahko pokličete na 070 718 071 ali nam lahko pišete na info@estetika-lamaya.si