DIODNA TEHNOLOGIJA

NOVOST v Lamayi.

Gre za novo tehnologijo, s katero dosegamo lahko še boljše in bolj obstojne rezultate na neboleč način. Laserska glava izjemno hladi, zato ne čutimo bolečin, čuti se le pikanje po porah. Tretma je hiter in zelo učinkovit. 

Za razliko od drugih laserjev se lahko izvaja tudi poleti, saj ne vpliva toliko na kožo oz. ne povzroči poškodb kože, temveč je fokus veliko bolj na samo dlačico. 

Zakaj se odločiti za to tehnologijo?

 • 100% varno
 • učinkovito
 • neboleče
 • krajši čas tretmaja

Kaj morem vedeti preden  pridem na tretma?

 • dlake morajo biti en dan prej obrite, ne smejo se puliti, depilarati.
 • depilacijo prekinemo vsaj 3 tedne pred 1. postopkom laserskega odstranjevanja.
 • koža ne sme biti izpostavljena sončenju vsaj 2 tedna pred tretmajem.
 • tretma se ponavlja na 4 – 6 tednov. 
 • potrebnih je 6 – 8 obiskov povprečno
 • pri hormonskih težavah in spremembah je potrebnih več obiskov. 
 • po tretmaju je obvezna spf zaščita pred soncem.

Metoda je neinvazivna, saj se kožo ne prebada. Sam postopek izključuje možnost nastanka okužbe, ker je svetloba laserja 100 odstotno sterilna.

 

V Estetiki Lamaya uporabljamo NAJNOVEJŠO TEHNOLOGIJO, DIODNI LASER, KI DAJE ODLIČNE REZULTATE.

Trajno – lasersko odstranjevanje dlak

Trajno odstranjevanje dlak s pomočjo postopka fototermolize

Tretma fototermolize je danes najučinkovitejša metoda za trajno odstranjevanje dlačic. Preden se odločimo za ta poseg, je dobro vedeti, kako tretirati dlake pred posegom in kako po posegu.

Pomen absorbcije svetlobnih impulzov v melanin

Pri trajnem odstranjevanju dlak je primarnega pomena absorbcija svetlobnih impulzov v melanin. Zato je pomembno dejstvo, da s selektivno fototermolizo uničimo le tiste dlačice, ki vsebujejo veliko melanina, torej temne. Vendar diodni laser vsebuje 3 valovne dolžine, katere vplivajo tudi na svetlejše dlačice.

Tudi debelina same dlake ima tu pomembno vlogo. Večja kot je površina za absorbcijo, večji je učinek. Debelejše in temnejše dlačice je torej lažje uničiti.

4 tedne pred tretmajem dlake odstranjujete le z britjem!

Ko se odločimo za poseg fototermolize, moramo 4 tedne pred posegom dlake odstranjevati le z britjem.

Na dan posega na kožo ne nanašajte ničesar (losjoni, kreme, deodoranti…).

Dlake morajo biti 1 dan prej obrite in ne dolge več kot 1 mm. 

Prav tako se izogibajte rjavenju kože s katerimkoli sredstvom. V tem obdobju so  sončenje, uporaba solarija in kemičnih sredstev za samoporjavitev odsvetovani.

Odstranjevanje dlak lahko poteka le v fazi aktivne rasti

Dlačice lahko uničimo le v fazi aktivne rasti, zato je  treba postopke ponavljati. V povprečju zadostuje za 80 odstotno  redukcijo poraščenosti na tretiranem predelu med 5 in 8 tretmajev laserske epilacije.

Enkrat letno priporočamo vzdrževalni tretma, saj s fototermolizo ne moremo spremeniti hormonskega statusa, niti  dednega potenciala. Vsekakor pa je to ta hip najučinkovitejša metoda.

Za varen in učinkovit ter neboleč tretma se odločite za DIODNI LASER z najboljšim hlajenjem, ki poskrbi da so vaši tretmaji neboleči.

 

Z DIODNIM LASERJEM VAM ZAGOTAVLJAMO DO 98% USPEŠNOST!

 

Za naročilo ali brezplačen posvet in pregled nas lahko pokličete na 070/718 071 ali nam lahko pišete na info@estetika-lamaya.si