Odstranjevanje strij

Ste opazili belkaste ali rožnate črte na svojem telesu? Bi radi spet imeli gladko in lepo kožo?

Strije so ena od najbolj neprijetnih sprememb na koži, s katerimi se srečuje veliko žensk in tudi moških. Strije se lahko pojavijo na različnih delih telesa in tudi starost, ko se pojavijo je lahko zelo različna. Moški jih imajo največkrat na ramenih, rokah in bokih; ženske pa na prsih, trebuhu, stegnih in zadnjici.

Že mladostniki so nesrečni, ko se jim pojavijo strije ob povečani telesni teži oziroma burnem telesnem razvoju. Nosečnice porabijo veliko denarja za čudežne kreme, ki naj bi preprečile nastanek strij na trebuhu in dojkah. Ko ne pomagajo nobene kreme in so strije že tu, se postavi vprašanje, kako jih odstraniti.

V našem kozmetičnem salonu La Maya, nudimo učinkovito odstranjevanje strij s posebnimi tretmaji, s katerimi povzročimo ponovno prekrvavitev strije (brazgotine) in le-ta se začne zapirati in zaraščati, videz kože se izboljša.

Odprava strij poteka s pomočjo kombinacije najboljših tehnologij za odpravo strij.

strije prej in potem - vidni rezultati!

Odstranjevanje strij s pomočjo microneedlinga

Microneedling je iglična terapija, ki stimulira obnovo kože, sintezo novega kolagena in s tem bolj napeto in čvrsto kožo. Izjemno izboljša kožo pri brazgotinah in strijah. Izvaja se lahko na vseh delih telesa, kjer se pojavijo strije.

Postopek začnemo z diamantnim pilingom, ki je naravni postopek za luščenje kože (epidermisa). Diamantni piling  je revolucionarna novost v kozmetiki ter neoperativni poseg na koži, ki regenerira in revitalizira kožo. Z diamantnimi konicami kontrolirano luščimo vrhnji sloj strij, s tem pospešimo samo obnovo celic in regeneracijo. S pomočjo vakuuma strijo prekrvavimo, ko je strija ponovno prekrvavljena, dobi koža pomembne mikroelemente ter hranilne snovi, ki na strijo delujejo izredno učinkovito, saj se strija začne krčiti in manjšati. 

Nato pa začnemo z nanosom ustreznih serumov in samim microneedlingom.

Priporoča se več zaporednih tretmajev v presledku 2 tednov. potrebnih je nekje 6 – 8 tretmajev za uspešen rezultat. Po tretmaju se je potrebno izogibati soncu in termam ter savn in se obvezno mazati s spf zaščitno kremo. 

V ponudbi imamo tudi dermarf, ki ima še boljše in močnejše delovanje. 

 

 

 

 

 

Za naročilo ali brezplačen pregled in posvet nas lahko pokličete na 070/718 071 ali nam lahko pišete na info@estetika-lamaya.si.