Oblikovanje telesa z najnovejšo tehnologijo Vela Slim III 360°

Dandanes pomanjkanje časa in gibanja ter nepravilna prehrana dramatično povečujejo število ljudi s prekomerno telesno težo. Stroga dieta, močna volja in trdo delo v telovadnici lahko pripomorejo k zmanjšanju telesne teže, vendar pa običajno ne odpravijo trdovratnih maščobnih blazinic in celulita na trebuhu, bokih in stegnih.

Zdaj smo tu mi, ki Vam lahko z izkušnjami in strokovnim znanjem na neboleč način pomagamo se znebiti nadlog, kot so prekomerna teža ali celulit.

vela slim III 360° združuje 5 najučinkovitejših tehnologij za oblikovanje telesa iz zmanjšanje celulita.

Revolucionarna Vela Slim III tehnologija združuje delovanje kar 5 tehnologij:

LED tehnolgije v rdeči barvi, infrardeče svetlobe, bipolarne radiofrekvence, led svetlobe, vakuuma in masažnih valjčkov. Vsaka energija ima specifično delovanje in kombinacija vseh omogoča zelo širok obseg delovanja, hkrati sinergistično delovanje potencira izjemne učinke.

LED tehnologija  svetlobna terapija predstavlja inovativno, neinvazivno, varno in učinkovito metodo za mlajši izboljšan videz kože. Stimulira globoka podkožna tkiva k proizvodnji kolagena in elastana in tako omehča fine linije in gube ter regenerira in osveži utrujeno kožo. Poveča prekrvavitev in limfni pretok in tako preko razstrupljanja organizma in delovanja na maščobne celice uspešno odpravlja celulit ter oblikuje telo.

Infrardeča svetloba segreva kožo do globine 5 mm, spodbuja mikrocirkulacijo in posledično izboljša izkoristek lokalnega metabolizma. Na ta način zmanjšuje velikost maščobnih celic.

Bipolarna radiofrekvenca dodatno segreva podkožje do globine 15 mm, kar poveča pretok krvi in kisika. S tem se pospeši presnova maščobnih oblog. Hkrati radiofrekvenca spodbuja tvorbo fibroblastov ter kolagena in elastina, kar dodatno krepi vezivno tkivo.

Vakuum ustvari podtlak, ki razširi kapilare v podkožju in izboljša prekrvavitev obdelovanega dela telesa.

Lipomasaža – masažni valjčki mehanično pospešujejo odtekanje nakopičene medcelične tekočine skozi limfni sistem.

Rezultati Vela Slim III ?

Vela Slim III  tehnologija torej z uporabo vseh energij povzroči globoko ogrevanje maščobnih celic, okoljnega veznega tkiva in spodjega dela dermalne podlage kolagenskih vlaken – t.I. Ogrevanje v globini. Ta oblika učinkovitega ogrevanja in vakuum stimulirata nastajanje novega in boljšega kolagena ter elastina.

Rezultat je lokalizirano zmanjšanje ohlapnosti kože, volumna telesa in splošno izboljšanje strukture in teksture kože.

VelaSlim III je sodobna neinvazivna metoda za odpravljanje trdovratnega maščobnega tkiva in odstranjevanje celulita. Omogoča odpravljanje trdovratnega maščobnega tkiva na tistih delih telesa, kjer se ga s telesno dejavnostjo in dieto težko znebimo.

  • Učinki lipomasaže z aparatom VelaSlim III
  • odpravljanje nakopičene maščobe in zmanjševanje telesne teže
  • pre/oblikovanje telesa in zmanjševanje obsega na kritičnih točkah
  • odpravljanje celulita
  • učvrstitev in izboljšanje tonusa kože
  • odpravljanje toksinov in zastale tekočine iz telesa (limfna drenaža)
  • odstranjevanje odmrle kože

Za naročilo ali brezplačen pregled in posvet nas lahko pokličete na 070 718 071 ali nam lahko pišete na info@estetika-lamaya.si.